Apparaten en accessoires
Gestoomde aardappelkroon
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
aardappelen1000 g
-
boter voor de vorm
-
eieren2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.150 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak3 snuifjes
-
gemalen witte peper naar eigen smaak3 snuifjes
-
water600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
203 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
1680.8 kJ /
409.5 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelcake
50 Min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Harde pistachekoekjes
45 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Noedelsoep
35 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min